Solutions

Centraliseer en synchroniseer al uw muzikale werken op één enkele plaats en profiteer van een kwalitatieve geluidsweergave niet enkel in diverse plaatsen van uw huis maar in de hele wereld: dit is wat Autonomic u kan bieden.

Dit alles in een database die u gemakkelijk per naam, per artiest, per genre, … toegang geeft.

Voor meer info:  www.autonomic-controls.com

Laat uw kabels verdwijnen in een fijne en elegante kabelgoot.

Breng uw kabels samen onder een elastische grijze, witte of zwarte kabelmantel.

Voor meer info:  www.cavus.eu

Voor meer info:  www.furmansound.com

Uw televisie a/d muur hangen, uit 'n kast laten komen, uit het plafond laten komen, … Alles is mogelijk met de oplossingen van Future Automation.

Hebben ze het toch niet in hun gamma? Geen probleem, alles kan voor u op maat gemaakt worden!

Voor meer info:  www.futureautomation.co.uk

Integra is het summum op gebied van home theatre installaties. De absolute n°1 op gebied van surround geluid en thuisbioscopen in Amerika.

Voor meer info:  www.integra.eu

Lutron is de specialist op het gebied van controle van uw verlichting: van geruisloze dimmers, over centrale dimmers, tot de volledige controle van uw kunstmatige verlichting (TL, gloeilampen, halogeen, …) en uw natuurlijke verlichting (gordijnen, blinds, …).
Dankzij verstandig lichtbeheer bespaart u op uw elektriciteitsfactuur en geniet u van de perfecte sfeer voor elke gelegenheid met één druk op de knop.

Voor meer info:  www.lutron.com

Middle Atlantic is de marktleider op gebied van racks voor professionele en residentiële doeleinden.

New Invor en Middle Atlantic hebben de handen in elkaar geslagen om hun producten aan te beiden voor de residentiële markt. Met uitschuifbare en roterende racks van Middle Atlantic heb je de perfecte netjes bekabelde oplossing in huis.

Voor meer info:  www.middleatlantic.com

Voor meer info:  www.nilesaudio.com

Pro Control biedt professionele controle van al uw toestellen binnen ieders budget.

Pro Control kan volledig aangepast worden aan al uw behoeften en dankzij zijn krachtige processors heb je, met Pro Control in de hand, volledige controle over uw hele audio video installatie met een sterk design en functionaliteit.

Voor meer info:  www.procontrol.com

RTi biedt een waaier aan controlemogelijkheden van touchscreen afstandsbedieningen tot in-wall touchscreens. RTI is marktleider in de VS en verovert nu ook Europa.

Voor meer info:  www.rticorp.com

Schermen van Italiaanse makelij. Stil en kwalitatief, manueel en electrisch, inbouw of opbouw, de keuzes zijn quasi onbeperkt.

Voor meer info:  www.screenline.it

Voor meer info:  www.systemline.co.uk

Xantech geniet naam en faam met zijn volledige reeks van infrarood oplossingen, maar Xantech is meer dan dat. Xantech biedt u een ruime keuze aan de meest complete multi-room systemen met iPad integratie die op uw maat geïnstalleerd worden.

Voor meer info:  www.xantech.com