Hi-Fi

In het begin ontwikkelde de ontwerper van Pro-Ject platenspelers, Heinz Lichtenegger, dit gamma van mini-componenten om phoneversterkers te herbergen. Intussen heeft het gamma een significante evolutie ondergaan en werd Box•Design het bouwspel van de hi-fi. Het gamma dekt zowel het analoge als numerieke domein.

Men vindt er natuurlijk versterkers en andere analoge componenten, maar ook de allernieuwste numerieke interfaces zoals DAC, Docking Station voor iPod/iPad, maar vooral ook streaming stations en dit in verschillende prijscategorieŽn.

Voor meer info:  www.box-designs.com  (by Pro-Ject Audio Systems)

Cabasse, de vermaarde Franse luidspreker ontwerper, heeft nu ook een reeks inbouwluidsprekers. Deze luidsprekers zijn zowel qua kwaliteit als design bij de absolute topklasse!

Voor meer info:  www.cabasse.com

Pro-Ject is de absolute top in draaitafels maar heeft daarnaast ook een breed gamma van Box Design. Al het essentiële van hi-fi en de meest progressieve producten in een mini-verpakking!

De streambox DS in combinatie met de stereobox S biedt u kwalitatief luistergenot vanuit uw PC, mediaserver of USB stick en DLNA, Spotify en UPnP.

De toekomst van muziek aan een onklopbare prijs!

Voor meer info:  www.project-audio.com

Deze luidsprekers, ontworpen in Engeland, geven een typisch Engelse klank weer die zeer gewaardeerd wordt door trouwe liefhebbers.

Geproduceerd in opkomende landen worden deze luidsprekers gekarakteriseerd door een uitzonderlijk prijs-kwaliteitsgarantie.

Onder klassieke of life style vorm vinden deze luidsprekers hun plaats in zowel stereo installaties als home theaters.

Voor meer info:  www.qacoustics.co.uk

QED werd opgericht door Bob Abraham en Ian Vine in 1973.

Sinds het begin reeds lanceerden ze zich in de ontwikkeling van luidsprekerskabel. Dankzij hun deskundigheid in dit domein was de Strand kabel niet enkel een luidsprekerkabel zoals er zovelen zijn, maar een kabel die effectief het muzikaal signaal op een transparante manier kan overbrengen.

Vandaag maakt QED niet enkel luidsprekerkabel maar ook audio en video verbindingskabels, zowel op het analoge als numerieke domein.

Elke keer QED een kabel op de markt brengt, wordt deze in de meeste gevallen beloond met verschillende "Awards" in de gespecialiseerde pers.

Voor meer info:  www.qed.co.uk

De Quadral luidsprekers van Duitse makelijk karakteriseren zich door een zacht en warm geluid. Er zijn verschillende gamma's beschikbaar.

Onder hen de gekende Phonologue reeks waarvan de Titan de emblematische figuur is, welgekend bij de audiofielen.
De modellen van deze reeks met een uitstekende afwerking zijn beschikbaar in alle RAL kleuren. De andere reeksen zijn van een conventioneel of life style design en beschikbaar in een heel aantal tinten.

Voor meer info:  www.quadral.com

Voor meer info:  www.sunfire.com